Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: un cap de setmana de salut i solidaritat

1-filled-xl

Catalunya 1714

Com és sabut aquest any es conmemoren 300 anys de la Guerra de Successió. Aquest divendres des de la Biblioteca Can Baratau, Jaume Oliveras i Costa – periodista i historiador – explicarà les petites històries de la Catalunya en aquell moment. No seran històries qualsevols, es centraran en tot allò que va passar al poble on actualment vivim. Serà a les 19h.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 19h

 

2-filled-xl

¡A menjar sa!

Aquesta activitat va dirigida a tots els pares i les mares de Tiana. Espai Cognoos oferirà una xerrada on es deixaran clars quins són els aliments més saludables pels petits. Es parlarà de quines són les dietes més adequades pel dia a dia dels infants i hi haurà un espai de reslolució de dubtes i preguntes on tothom hi podrà dir la seva. Serà dissabte a la Biblioteca del poble, a les 12h.

alimentacion2-1

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 12h

 

3-filled-xl
La Tiana més solidària

Aquest diumenge Tiana celebra la III Caminada Solidària amb la Lluita Contra el Càncer de Mama. Després del manifest que llegirà Montse Furquet, la caminada s’iniciarà a la Plaça de la Vila i anirà fins a l’Alegria. No hi podeu faltar; Tiana ha de demostrar que no hi ha cap cim prou alt, que podem lluitar contra una de les malalties que més preocupen a nivell social. Us hi esperem diumenge a les 10h del matí.

117EF35EB.gif

 

 

Lloc: Plaça de la Vila

Dia: diumenge

Hora: 10h