Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sala Albéniz amb catifa vermella per l’estrena del documental “Tiana, segle XX. Del camp a la fàbrica”

La Sala Albéniz es vestirà de gala per acollir aquest dissabte 1 d’abril l’estrena del documental “Tiana, segle XX. Del camp a la fàbrica”, la primera part del projecte de preservació de la memòria oral que ha impulsat l’Ajuntament de Tiana.

El documental compta amb el testimoni d’una trentena de persones grans de Tiana sobre el poble que ells van conèixer de joves. Entre els entrevistats, hi ha tianencs i tianenques de naixement, d’altres que van arribar al poble com a estiuejants, i també persones vingudes amb la primera onada de migració dels anys 50 i 60.

L’obertura de portes es farà a dos quarts de sis de la tarda i es comptarà amb una zona segura per baixar dels cotxes, amb tres aparcaments davant de La Caixa per poder fer parades. La projecció començarà a les sis de la tarda, amb catifa vermella inclosa.

Paral·lelament al documental, les entrevistes individuals a cada un dels participants, d’una hora de durada cadascuna, es conservaran senceres a l’Arxiu Municipal i a la Biblioteca Can Baratau.