Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Santi Arisa i Agnès Miralbell posen color al Jardí Lola Anglada

Fa vint anys Santi Arisa va portar a la festa major de Tiana el seu espectacle “Taverna de poetes” i la nostàlgia, la poesia i la música han portat a omplir el Jardí Lola Anglada per veure una versió intimista d’aquest espectacle. Durant gairebé dues hores Santi Arisa i Agnès Miralbell han musicat poemes d’autors com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu o Josep Vicent Foix, i alguns escrits pel mateix Santi Arisa.

Precisament perquè no és la primera vegada que es fa aquest espectacle al poble molts ja sabien com anava i ràpidament artistes i públic han connectat i s’han convertit en un molt ràpid. El públic ha fet els cors, ha seguit instruccions i fins i tot han fet de vaques quan han recitat “La Vaca Cega” de Salvador Espriu. Amb un estil experimental Arisa i Miralbell han anat recita i canat diversos poemes amb bases que anaven des del jazz fins el hip-hop.

Un espectacle que gairebé tot el públic coneixia ha acabat sent un èxit entre altres coses per recuperar una experiència que fins aquesta nit només era un record llunyà.