Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sardanes arran de cel

Ballar una sardana a Montserrat és el projecte pel qual s’han aplegat dues entitats tianenques. La idea consisteix en escalar una agulla de Montserrat, concretament la Gorra Marinera, i ballar-hi, dalt de tot, la sardana Tiana composta per Francesc Mas Ros.

Inicialment la idea va ser de l’Agrupació Excursionista de Tiana i posteriorment s’hi va afegir l’Agrupació Amics de la Sardana del poble. Núria Minoves, secretaria del grup d’excursionistes, ens explica el procés:

 

La sardana estarà composta per 9 sardanistes més 4 col·laboradors, els quals ja han fet un parell d’assajos in situ. L’objectiu de sortida és immortalitzar la vetllada, per això faran servir l’ajuda d’un ‘dron’ que proporcionarà una vista aèria.

 

El fet que s’hi hagin aplegat dues disciplines tant diferents ha donat com a resultat una experiència interessant, asseguren les entitats. I és que tant els sardanistes com els excursionistes han pogut aprendre els uns dels altres. Minoves considera que la convivència entre totes dues agrupacions ha estat el millor.

Font: Facebook Club Excursionista Tiana
Font: Facebook Club Excursionista Tiana

Sardaniestes i excursionistes s’han reservat els dos últims caps de setmana de maig per pujar a Montserrat. Així si el primer dels dies no fa bo, sempre quedarà una segona oportunitat.