Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

S’inaugura un nou espai verd a la Virreina

El barri de la Virreina té ara un nou espai verd just davant de l’edifici de la seva associació de veïns. Feia anys que es volia donar algun tipus d’ús aquesta zona i ara ha estat possible gràcies a la subvenció de 100.000 euros que ha arribat des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Al 2013, els veïns del barri van decidir que volien transformar aquesta àrea en un espai més central de la Virreina. Per això, s’ha intentat habilitar el parc amb zones pels nens, els adults i la gent gran. Segons fonts de l’ajuntament, el resultat ha estat molt satisfactori tant pel que fa al disseny com per l’execució.

A l’acte d’inauguració van assistir el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramón Torra, i el responsable d’Espai Públic d’aquesta institució, Josep Anton Mejías. També ho van fer l’arquitecte i la paisatgista encarregats del projecte i alguns polítics del poble com l’alcaldessa Esther Pujol, Héctor González, José Navarro, Enric Nolis i Joan Cañada.

 

“Tiana ets tu” a punt d’acabar

La remodelació de la Virreina forma part del projecte “Tiana ets tu”, definit des de l’ajuntament com el programa de barris i que pretenia aplicar diversos canvis en algunes zones del poble. Alguns de les reformes fetes fins ara han estat la millora del revolt del carrer Escalfapé i la modificació de les voreres i el carril bici dels Vessants. El parc de la Virreina ha estat el penúltim espai en remodelar-se i ara només queda la zona de Can Gosch.