Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

SINCRONIA Integral, l’harmonització dels espais a través del feng shui

Ja des de petita, la tianenca Astrid Izquierdo, se sentia diferent dels altres. Una sensibilitat especial la feia percebre les incomoditats d’un espai abans que la resta. El temps, però, la va portar a no fer cas d’aquell instint i a estudiar Ciències de la Comunicació a la universitat. Al cap de poc va experimentar una crisi personal en una feina en què se sentia molt incòmode i va començar a llegir sobre feng shui. Va ser aleshores quan va descobrir que el seu lloc de treball estava en una fuga energètica. I com més llegia, afirma, més volia saber.

Finalment va decidir canviar de rumb i estudiar feng shui i sofrologia. Els dos eixos de Sincronia Integral, que de fet, formen part del mateix. Astrid ens explica les seves diferències:

 

Sincronia Integral va néixer fa només un any però ja compta amb més de 3000 seguidors a Instagram (@sincronia_integral). El projecte es basa sobretot en l’assessorament per a particular i empreses per harmonitzar els seus espais. Per fer-ho aplica tècniques de feng shui i geocromoteràpia. Preguntem a l’Astrid què és el primer que fa quan s’enfronta a l’harmonització d’un nou espai. Així ha respost:

 

L’objectiu final de totes les decisions és que les persones se sentin còmodes i protegides, així ho afirma l’Astrid:

 

A part de l’assessorament d’espais, Sincronia Integral compta amb cursos de formació en feng shui i sofrologia que busquen transmetre tècniques de millora per a la vida quotidiana. A més, també ofereix el programa GELP (gestió de l’estrès laboral i personal) destinat a equips de treball d’empreses. Allà, entre altres tècniques, practiquen la “futurització” per tal que les persones treballadores puguin afrontar millor la incertesa. L’Astrid explica en què consisteix:

 

Sincronia Integral ha harmonitzat locals de tot tipus tant a nivell local com en diverses ciutats de fora de Catalunya. A Tiana destaca l’assessorament que va oferir al nou local de l’Espai Ecològic, i a Badalona els locals de Talentis, l’emoció d’aprendre o el centre de benestar Mediterrània Artesans. Així han quedat els seus espais després del seu assessorament: