Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ca l’Anita es renova

Han estat gairebé 7 setmanes d’obres, més temps del previst, però el resultat salta a la vista: des d’aquest matí Queviures Anita -Ca l’Anita- ha fet un pas endavant. L’emblemàtic comerç de Tiana ha tornat a obrir les seves portes completament renovat. Ara té més llum i més espai, més àrees d’autoservei i ja no ven fruita i verdura.

Tot plegat obeeix al desig de seguir oferint alta qualitat i productes de proximitat però deixant enrere el comerç de poble de tota la vida. Ho explica l’Eduard Salvatierra, membre de la família propietària:

 

Una de les novetats d’aquesta reobertura és la remodelació completa del pis de sobre de la botiga. Ara és l’espai on s’elaboren el plats cuinats calents, un dels forts de sempre de Ca l’Anita:

 

Una altra de les grans novetats és que ja no hi ha caixer: ara aquesta funció la fa una màquina, que compta els diners i torna canvi.

A l’extrem dret, tal com s’entra, de la nova Ca l’Anita també s’ha fet un canvi rellevant que explica l’Eduard:

 

Entre els primers clients, la satisfacció per la renovació de Ca l’Anita saltava a la vista. En parlen dos d’ells, la Mari-Carmen i l’Iñaki:

 

Malgrat la renovada oferta de la botiga, l’Eduard Salvatierra assegura que no li fa por que entri en competència amb el supermercat Condis, que també regenten els Salvatierra-González a Tiana:

 

L’actual, és la tercera generació de la família a càrrec de Queviures Anita. Tanmateix, el comerç té aproximadament un segle d’existència: al mateix lloc hi havia hagut Can Farràs, que també venia queviures. Després, l’immoble va passar a mans de l’àvia materna de l’Eduard i actualment pertany a la seva mare, la Carme González.