Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Sofía i en Dani tanquen una setmana el Revolt perquè l’han d’insonoritzar

A partir de dilluns vinent, el bar El Revolt estarà tancat durant una setmana. Els seus amos, en Dani i la Sofía, es veuen obligats a fer-ho per insonoritzar el local ja que hi ha hagut força queixes per soroll de part del veïnat des que van obrir, fa gairebé un any i mig.

La Sofía creu que no és una situació justa per a ells dos:

 

I és que no sols els toca deixar de tenir els ingressos dels dies que hauran de tancar: a més, han d’invertir 20.000 euros en la insonorització. Agraeixen que el propietari del local els ha fet un préstec inicial per poder cobrir aquesta despesa:

 

La Sofía i en Dani van començar a rebre queixes de part del veïnat per soroll excessiu al bar, des de molt poc després d’obrir-lo. Van haver d’eliminar quatre de les taules de la terrassa. Potseriorment, es van assabentar que, quan al local hi havia un restaurant, ja hi havia hagut persones que s’havien queixat pel mateix tema. Ara, només volen que aquesta insonorització serveixi “per acabar d’una vegada amb aquests problemes”:

 

Dimarts que ve es farà una sonometria al Revolt, de manera que es podrà saber amb exactitud quants decibels arriben als habitatges colindants o propers al bar. Part de les queixes d’alguns dels veïns són perquè la canalla, asseguren, fa “massa” soroll quan juga al carrer del Revolt mentre pares i mares hi prenen alguna cosa. Davant d’aquest fet, la Sofía i en Dani són rotunds: “aquí sí que no hi podem fer res!”.