Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Som un bar del poble per la gent del poble, per això ens ha anat tan bé”

Un bar del poble portat per gent del poble “de tota la vida” remarca la Sofia. Juntament amb en Dani obrien avui fa exactament un any el bar El Revolt al centre de Tiana. El balanç, asseguren, “no pot ser més bo”. L’aposta era clara: oferir tapes de qualitat a un bar que fes sentir-se còmoda la gent “treballadors, famílies, gent gran” que tots dos coneixien de sempre Tiana. Ho explica la Sofia:

 

Fa un any no era un moment fàcil, tot i que el renaixement comercial del centre del poble ja començava a ser un fet. La veritat, afirma la Sofia, és que en cap moment van pensar que El Revolt els aniria “tan bé”. I és que, afirma, Tiana “és una mica especial”:

 

La recent obertura del nou Espai Ecològic, uns metres més avall d’Anselm Clavé, ha estat una “molt bona notícia”, asseguren la Sofia i en Dani:

 

Al capítol de les dificultats durant aquest primer any la Sofia en remarca, sobretot, una: el marcatge, que ells creuen excessiu, que se’ls fa en qüestió d’horaris per no molestar amb soroll el veïnat:

 

Tanmateix, d’aquest primer any s’emporten un munt de coses positives. Molt especialment, remarca la Sofia, la calidesa de molta de la clientela. Segurament, bona part d’allò que la gent els retorna arriba per les diverses causes a les quals es dóna suport des del Revolt: del grup heavy Aquelarre fins als Descorxats, passant per diferents clubs esportius locals.

A l’horitzó més immediat, la festa de celebració d’aquest vespre, que es preveu tan o més multitudinària que la d’inauguració del bar, fa 1 any. Això és el que qui hi vagi es trobarà avui: