Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Diada no se celebrarà de forma unitària a Tiana: el PSC es desmarca

El PSC no participarà als actes institucionals de commemoració de la Diada a Tiana. Aquest 11 de setembre, doncs, l’acte no serà unitari del Pacte Local pel Referèndum (anteriorment pel Dret a Decidir), tal com havia succeït els darrers anys al poble.

La portaveu del grup municipal socialista, Núria Blasco, explica per què enguany el PSC no s’adherirà al manifest del Pacte, que es llegirà, com sempre, durant l’acte al monument a Rafael Casanova, ni participarà amb la resta de partits i entitats als actes:

 

Per al PSC el text del manifest de la Diada “es tracta d’un acte propagandístic d’una opció política determinada, que respectem però que no compartim”:

 

Blasco afirma que li sap greu que es faci un ús “partidista” d’aquesta Diada a Tiana:

 

Els actes de commemoració de la Diada a Tiana oprganitzats pel Pacte Local pel Referèndum començaran amb un esmorzar a les 9h a la Font del Ronyó, per seguir a les 10h, a la rotonda, amb la hissada de l’estelada i una ballada de serdanes. Finalment, a les 10.40h està prevista l’ofrena floral, letura del manifesta i cant d’Els Segadors al monument a Rafel de Casanova.