Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Susi Abanades presenta el seu primer EP “Corazón Helado”

La cantant Susi Abanades va presentar el passat dijous 4 de maig a La Nau de Barcelona el seu primer EP, “Corazón Helado“. Era la primera vegada que compartia, en directe, els 5 temes que formen part d’aquest treball, el qual li ha portat mesos de feina. Una setmana després, la Susi ens explica com va viure aquest moment:

 

Abanades va fer la presentació juntament amb Pol Bordas, amb qui comparteix el tema de “Lo Que La Luna Gritaba”, que també va estrenar el seu EP, “L’Hora del Pati”. L’esdeveniment va ser totalment autogestionat i els va suposar molta feina. La Susi diu que l’esforç, però, va valer la pena:

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Susi Abanades (@susiabanades)

El llançament de l’EP “Corazón Helado” va tenir lloc el passat 21 d’abril i la Susi explica que la rebuda ha sigut molt bona:

 

Abans del llançament final, havia publicat dos avançaments, “Te Volvería A Elegir” i “Lo Que La Luna Gritaba”. A més, aquest últim tema va anar acompanyat d’un videoclip on apareix la Sala Albéniz de Tiana:

 

El pròxim concert serà a La Farga d’Hospitalet el 2 de juny. Després, la Susi explica que es prendrà l’estiu amb calma i, a banda d’alguns concerts més íntims, aprofitarà per descansar per tornar amb més força i amb més música: