Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El grup de competició de dansa de l’EMMD aconsegueix dos passis a la final europea

El grup de competició de dansa de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana ha aconseguit dos passis per la final europea del concurs de dansa organitzat per CND España. De les 10 coreografies que van presentar els dies 5, 6 i 7 de maig al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, dues van obtenir la unificació del jurat, la Mia Rosés en contemporani avançat i el Duo Tu y Tu. Ho explica la Laura Almenta:

 

El grup de competició també va rebre tres primers premis i un segon premi en individual i tres primers premis més en les grupals de jazz, fusió i sènior contemporani. La Laura explica que va ser un cap de setmana il·lusionant i emocionant:

 

Des de l’EMMD Tiana estan molt contentes amb els resultats obtinguts, tant per les que han aconseguit el passi a la final europea com les que han guanyat primers i segons premis:

 

A part del professorat del centre, enguany han pogut comptar amb l’ajuda de coreògrafes com Helena Canas, Yolanda Murillo o Paqui Maestre. Més enllà de les coreografies, però, també agraeix la feina de totes les persones que han ajudat a tirar endavant les coreografies d’una manera o una altra i que han fet possible la classificació europea:

 

La final europea tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre:

 

El concurs de dansa que organitza CND España va adreçat a ballarins amateurs i preprofessionals d’entre 8 i 25 anys i compta amb diferents categories en solitari, a duo o en grup que van des de la dansa clàssica i dansa contemporània fins al jazz, hip-hop/urbà o fusió.