Cultura

Susi Abanades publica el seu primer single “Te volvería a elegir”

El 4 de maig oferirà un concert juntament amb Pol Bordas a la Nau de Barcelona que servirà a la vegada de presentació i de tret de sortida als concerts / martalopez

És el primer dels 5 temes que formen part del seu primer EP "Corazón helado", que sortirà publicat el 21 d’abril.

Marta  López | 16/03/2023 a les 11:26 0
 

La cantant Susi Abanades es va emportar el passat mes d’octubre el primer premi de la divuitena edició del Maresmusic, el Concurs de Música Jove del Maresme. En l’entrevista que li va fer La Local explicava que estava treballant en el seu primer EP. Divendres 10 de març va publicar el primer single, “Te volvería a elegir”, resultat d’un treball de mesos:

 

Abanades explica que està molt satisfeta de tota la feina feta i la rebuda que ha tingut el seu primer single:

 

Gairebé una setmana després del seu llançament, “Te volvería a elegir” ja té prop de 17.000 reproduccions a Spotify. Una xifra que ha sorprès molt positivament a la Susi:

 

L’EP “Corazón helado” tindrà un total de 5 temes. Faran un últim avançament a finals de març i el treball sencer sortirà publicat el 21 d’abril:

 

Un cop publicat, el seu objectiu és compartir la seva música en directe. De fet, el 4 de maig oferirà un concert juntament amb Pol Bordas a la Nau de Barcelona que servirà a la vegada de presentació i de tret de sortida als concerts:

 

Bordas col·labora en un dels cinc temes de l’EP, “Lo que la luna gritaba”. La Susi ha escollit aquesta cançó per fer la gravació del seu primer videoclip, que va tenir lloc el passat 24 de febrer a la Sala Albéniz.

Marta López
Marta  López