Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Taekwondo, orientació i Canicross. Tres propostes per començar l’any esportiu

A partir del 12 de gener es durà a terme una nova activitat de taekwondo pels adolescents de Tiana. Aquesta nova activitat és una oferta més del Club Esport Jove que, des de l’Ajuntament de Tiana, vol potenciar entre els adolescents la pràctica esportiva. Aquesta activitat serà gratuïta en les seves dues primeres pràctiques, el dilluns 12 i el dimecres 14 de gener de 4 a 5 de la tarda. Tot i això quan es posi en marxa tindrà un preu de 25 euros al mes per qui hi estigui interessat. Aquesta activitat es fa amb el suport del Gimnàs Koryo.

Una cursa d’orientació per començar el febrer

El primer dia de febrer es farà una cursa d’orientació que organitzen des del Club de Badalona Orientació i des dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, en el que serà el campionat de Catalunya dels Bombers.  La sortida serà a la zona del Parc de l’Antic Camp de Futbol. Les inscripcions estan obertes al web de l’organització.

La Canicross arriba a Tiana

Conjuntament amb les protectores d’animals de Tiana i Montgat, la regidoria d’esports de l’Ajuntament ha posat en marxa la primera Canicross Tiana. Es disputarà un recorregut de 9,2km i amb un total de 308 metres de desnivell. En aquesta modalitat, que està molt de moda, cal realitzar el recorregut amb el gos lligat i s’està duent a terme per molts llocs. A part del recorregut també hi haurà altres activitats com l’Agíliti, per fer recorreguts esportius amb gossos ensinistrats; una demostració del que fan els gossos de rescat de Montornès del Vallès i una petita desfilada per tancar amb els gossos de les protectores organitzadores per sensibilitzar sobre el fet d’adoptar aquests animals. La Canicorss Tiana es realitzarà el proper 15 de febrer i les inscripcions també estan obertes.

https://www.youtube.com/watch?v=mtLkUUZtmYo&feature=youtu.be