Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Talat el pi del carrer del Pèsol

Minuts abans de les 9h del matí quatre treballadors han començat les maniobres per talar el vell pi d’un jardí privat del carrer d’Antoni Clapés, conegut com el carrer del Pèsol. Poc després, un d’ells s’hi ha enfilat i les primeres branques serrades han començat a caure al terra del jardí.

La regidoria de Medi Ambient havia denegat diverses vegades que es talés el vell arbre. Finalment, però, el cas va arribar al Jutjat de Pau de Tiana, on es va prendre la decisió amb acord entre els particulars.

La Vanessa, una veïna del carrer, comparteix amb el propietari el jardí on hi havia el pi en qüestió. Ella ha estat una de les persones que s’ha posicionat en contra de la tala, i fins i tot ha posat un crespó a l’arbre en símbol de dol.

Crespó lligat al pi.
Crespó lligat al pi.

Lamenta la pèrdua i afirma que les denuncies van fer que el propietari, que no estava a favor de la tala, finalment cedís. Així ho explica:

 

La Vanessa i la seva família han estat les persones que han conviscut amb el pi i per tant, les que ha pogut gaudir dels seus avantatges i inconvenients més directament. Ens explica quins són:

 

Una altra veïna de Tiana s’ha posicionat també en contra del que considera una “barbaritat”. Així ha parlat:

 

La tala del pi ha durat tot el matí, en el qual diversos veïns i veïnes s’hi han apropat per fer fotografies o veure el procés. El propietari no ha volgut fer cap declaració.

DSC_0672