Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tarragó pinta Sílvia Pérez Cruz

Per casualitat i per què li va venir de gust, Mario Tarragó va agafar la portada del primer disc en solitari de Sílvia Pérez Cruz  ’11 de novembre’ i la va fer quatre pinzellades. Una il·lustració que ha fet arribar a la cantant mitjançant un dels seus músics, el també tianenc Aleix Tobias. Van passar mesos entre una cosa i l’altra, però finalment la il·lustració ha acabat en mans de Pérez Cruz, que ha demanat un poster a Tarragó de l’adaptació de la portada del disc i poder-la lluir públicament. De fet l’ha fet servir per la seva gira a Mallorca, i és que tant a Pérez Cruz com a la seva manager els va agradar molt l’obra.

perezCruz_tarrago

No és la primera vegada que Tarragó pinta cares conegudes. També va fer la seva versió particular d’Andreu Buenafuente. El comunicador té un lloc reservat al seu web per l’obra de Tarragó. I és que l’artista tianenc s’inspira quan es tracta de personatges a qui admira: “Són gent que m’agrada molt el que fan i tenen un altaveu gran perquè la teva obra tingui més repercussió”.

 

 

cap_tarrago

 

El color predomina en les últimes il·lustracions de Tarragó

Els darrers esdeveniments de la seva vida, com haver estat pare, han convertit la seva pintura en unes obres molt més acolorides que en d’altres èpoques: “Intento expressar el que porto dins, la meva opinió del món en el qual visc, en aquest moment m’ha agafat aquest punt de color, si acabes de ser pare plasmes una cosa, si se t’acaba de morir un amic una altra…”

 

Mario Tarragó: pintor, il·lustrador i escultor

L’artista tianenc pinta, il·lustra i esculpeix. Es considera fill dels expressionistes i creu que té un estil inclassificable: “No tinc un estil concret, està com de moda ara que tothom tingui un estil i si no el tens sembla que no puguis estar classificat, sóc una persona que té l’estil que en aquell moment té dins”.