Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Frederic Corominas compleix 1 any a la presidència de l’Esplai Tiana

El president de l’Esplai Tiana celebra, aquest 14 de febrer, el seu primer any al capdavant d’aquesta llar de persones grans. Són moltes les persones, entre polítics i veïns del municipi, que valoren el nou rumb que ha fet l’Esplai, amb la nova Junta Directiva. I és que des de que Frederic Corominas és president, al Casal s’hi ha apuntat gairebé 130 socis més. En aquest moment superen les 350 persones inscrites. Corominas s’ha mostrat satisfet de la feina feta: “Quan em van venir a buscar per ocupar el càrrec no era ni soci d’aquí, vaig reflexionar molt perquè era un món que desconeixia però després de veure les instal·lacions i d’acabar amb l’activitat laboral necessitava tenir una altra activitat i m’ha anat perfecte. M’ha donat molta feina i moltes satisfaccions”.

 

L'Assemblea de l'Esplai Tiana
L’Assemblea de l’Esplai Tiana

Durant aquests 12 mesos, l’Esplai Tiana ha engegat moltes activitats i 20 cursos adreçats a la gent gran. A banda de les visites culturals, les caminades per fer salut i les classes dirigides de gimnàs, les activitats que estan tenint més èxit entre la gent gran són les projeccions de cinema i la plena (el “bingo”). Aquesta ha estat una de les principals obsessions de Frederic Corominas: “No volíem que això fos una ‘guarderia’ d’avis”.

 

La llar de persones grans també ha modernitzat les seves instal·lacions amb, entre d’altres coses, el wifi i els ordinadors. En aquests moments, el bar de l’Esplai ofereix servei de cafeteria per a tothom que s’hi vulgui apropar. Corominas ha explicat que també volen tenir més presència en el poble. Aquest passat mes de gener, per exemple, van participar, per primera vegada, de la Cavalcada de Reis.