Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Teatre per a totes les edats

El final de curs sempre deixa sensacions estranyes. Per una banda, hi ha l’alegria d’haver acabat i que tota la feina feta durant el curs per l’escola de teatre de l’Agrupació Artística del Casal té resultats – i molt bons segons la professora Silvia Molins. D’altra banda, hi ha la mala sensació que no es tornaran a veure dins els teatre fins l’octubre.  Sílvia Molins, professora de teatre, tenia el cor dividit al final de l’obra, aquest diumenge:

 

I sembla que ella no és l’única que pensa així. La Paula, del grup que ha fet l’obra “Un mal dia  el té qualsevol”, explica que es va apuntar al curs perquè quan va fer una obra a l’escola li va agradar molt. Per això, també s’ha sentit molt còmoda actuant aquest diumenge a la tarda:

 

I la Carla, del grup de les més petites, explica que ja fa temps que està apuntada i que aquesta és ja la seva segona obra:

 

Tant les obres d’aquest diumenge com les que es van fer divendres a les 8 del vespre amb els més grans, han sortit molt bé. per això, la Sílvia Molins està molt contenta:

 

El fet que la majoria dels alumnes ja haguessin fet els tallers de l’any passat ha ajudat molt els professors a ensenyar el màxim de coses possibles als seus alumnes.