Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dilluns 25 comencen les obres a la cruïlla del Camí dels Francesos amb la B-500

L’Ajuntament de Badalona ha adjudicat per un import superior a 100.000 euros les obres per a millorar la seguretat de l’accés per a vianants al Mas Ram, informa el “Tot Badalona”. Aquest dilluns 25 comencen les obres. Això significa que millorarà notablement la ruta escolar que, entre altres vinants, fa a peu l’alumnat de Tiana o del Mas Ram que estudia al centre Pere Vergés.

Les obres permetran fer una millores molt necessària, demanada des de feia anys pel veïnat de la zona i per pares i mares del Pere Vergés. Les obres consistiran, sobretot, en la instal·lació d’un pas per vianants semaforitzat per facilitar travessar la carretera. També es millorarà l’enllumenat i l’actual paviment asfàltic. A més, s’ampliarà la vorera d’entrada al Mas Ram i a més es farà una neteja i desbrossat de l’entorn per millorar la seguretat viària.

L’actuació s’allargarà un mes. S’arranjarà el camí per a vianants paral·lel a la carretera B-500 entre el barri del Mas Ram, el Camí dels Francesos i la ronda d’Ernest Lluch de Tiana.

Al ple municipal d’abril passat ja es va anunciar, arran d’una pregunta del PDeCat-DC, que les obres eren imminents, tot i que depenen de l’Ajuntament de Badalona.