Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La biblioteca Can Baratau compleix 20 anys amb una nova directora

Un dia com avui, ara fa 20 anys, es va inaugurar la biblioteca Can Baratau. Era el 19 de juny del 1998 i la biblioteca pública de Tiana obria les seves portes per primera vegada.

Per celebrar-ho, Can Baratau ha programat un parell d’activitats durant aquest mes de juny. La primera va ser el passat dijous, amb un recital als jardins de la biblioteca a càrrec dels 9 Pins.

La segona serà aquest proper dijous 21 a dos quarts de sis de la tarda. Es farà l’acte de presentació del llibre “Abril i la corda màgica”, a càrrec de Krisolets, i una posterior hora del conte del mateix llibre. A més a més, a la Sala d’Actes s’està preparant una petita exposició per acompanyar tant la presentació com la lectura del llibre. Ho explica la nova directora de la biblioteca, la Sònia Escobar:

 

La Sònia fa tres setmanes que ha agafat les regnes de Can Baratau i ha arribat just per la celebració dels 20 anys. Ara per ara, explica, està en ple procés d’adaptació:

 

Des de ben jove tenia clar que es volia dedicar a l’àmbit de la Cultura, en concret, al de les biblioteques. Es va treure la diplomatura, posteriorment el grau i també un postgrau en prescripció lectora. Va començar a treballar amb 19 anys a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. Després de 17 anys treballant-hi, ha volgut fer un canvi a la seva trajectòria professional i ha canviat la capital del Maresme per Tiana:

 

Per a ella, ha estat un canvi que volia fer, i que ha agafat amb molt de gust.