Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Temporada plena d’actuacions per la Clara Sunyer

Està contenta perquè no para de treballar. Els propers mesos, la Clara Sunyer, cantant i actriu, té per davant un grapat d’actuacions. La tianenca ho encara amb entusiame però, també, amb un pèl d’incredulitat perquè és conscient que és molt difícil obrir-se camí, amb només 28 anys, dins el món de la cançó.

Ara mateix la Clara està actuant cada 15 dies a un petit restaurant de Gràcia, Mi Gracia, on canta al vespre mentre la gent sopa tranquil.lament:

 

També aquesta primavera, la Clara cantarà cada dues setmanes al Club Nàutic d’El Masnou.

Però la cosa no acaba aquí, ni de bon tros. El maig, la Clara ja té tancades diverses actuacions: a La Donzella de la Costa de Badalona i a l’hotel Condes de Barcelona, on també hi actuarà periòdicament. El maig, a més, té una actuació prevista a Can Boter, un espai on ja ha actuat altres vegades i on sempre l’acullen càlidament, explica. També a Tiana però el 12 de juliol, la tianenca cantarà al festival Les Nits al Jardí Lola Anglada.

La Clara -que a més de cantant es va formar com a actriu de teatre musical a l’Institut del Teatre- creu que és molt més difícil guanyar-se la vida dins el món de la interpretació que dins el de la cançó:

 

La tianenca té molt clar perquè succeeix, això:

 

La Clara Sunyer, malgrat totes aquestes actuacions, és fruit de la seva generació i, per tant, té una multitud de petites feines que són les que li permeten mantenir-se: dóna classes de cant, fa de monitora de menjador i és professora de teatre musical al Casal, entre altre feinetes. Tot plegat, però, ho encara amb alegria, un altre tret característic de la seva generació.