Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La tercera edició del Canicross 9 Pins arriba el proper diumenge 11 de febrer

El proper 11 de febrer es farà la tercera edició del Canicross 9 Pins. A les 10 del matí es donarà el tret de sortida a la cursa. El recorregut segueix essent el mateix que tots els anys. Són 8,2 km amb aproximadament 300 metres de desnivell. El que també continua aquest any i també té el mateix recorregut és la Passejada, una opció per aquells que no volen córrer. Ho explica el Ferran Almeida, l’organitzador del Canicross:

 

El Canicross 9 Pins cada vegada es professionalitza més, tot i que no deixa de banda el toc amateur dels inicis. D’aquesta manera, hi pot participar tothom, tan federats com amateurs. Dos fets que demostren aquesta professionalització són, per una banda, que des de l’any passat formen part de la Copa Canicross Maresme. Per l’altra, una novetat d’aquest any és que han ajuntat tots els reglaments i comptaran amb un jutge que vigilarà les infraccions:

 

El Ferran Almeida explica per què s’han trobat amb la necessitat de portar un jutge:

 

Aquest any tornaran a tenir activitats, obertes a tothom, amb o sense gos. Hi haurà un petit circuit d’agility i activitats d’ensinistrament i educació canina. I al final de la jornada, faran un sorteig solidari:

 

Les inscripcions ja estan obertes. El Ferran Almeida destaca, però, que els participants al Canicross es solen inscriure a última hora per temes climatològics:

 

El Canicross 9 Pins va néixer amb una finalitat solidària. Tots els beneficis van destinats a les protectores ABAM i Apropa’t, les protectores d’animals de Montgat i Tiana:

 

Dues propostes per escalfar motors

Per començar a escalfar motors pel Canicross de l’11 de febrer, Esportianitza’t i 9 Pins s’uneixen per proposar un repte als participants:

 

El repte Canix 9 Pins està actiu des de l’1 de febrer i acaba el 8 de febrer. Tothom qui vulgui encara està a temps de participar-hi. Incriure’s ja té premi: un 15% de descompte en productes de l’empresa CANIX. Però a més a més, entre tots aquells que superin el repte, es sortegeran 2 samarretes esportianitza’t,  1 collar i 1 arnés personalitzats amb el nom del gos,  2 línies de canicross i 1 cinturó de canicross.  

A més més, aquest diumenge 4 de febrer a les 10 del matí, a l’Escorxador, es farà un taller d’iniciació al Canicross, obert a tothom.