Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Leïti Sené: “Quan vinc a Tiana és quan em sento més a casa”

El Leïti Sené ha passat bona part de la seva infantesa i adolescència a Tiana. Ara, viu al barri del Born, a Barcelona, però la relació que l’uneix a aquest poble del Maresme és encara molt forta:

 

Tot i així, el Leïti no és un tianenc més. Des de fa dos dilluns, interpreta el personatge del David a la nova sèrie de comèdia de TV3, “Benvinguts a la família”. Comparteix plató amb actors tan coneguts com la Melani Olivares, la Yolanda Ramos, l’Ivan Massagué o el Nao Albet. La sèrie va tenir una quota del 25,8% de share en la seva estrena, amb 777.000 espectadors. El Leïti no es podia imaginar l’èxit que ha tingut ni les bones crítiques que ha rebut:

 

Aquest èxit també s’ha notat aquí a Tiana. Aquesta setmana, el Leïti ha estat pel poble i s’ha trobat amb molta gent que el parava pel carrer per felicitar-lo:

 

Aquesta és la primera incursió del Leïti al món de la interpretació. Abans d’aquest paper no havia pujat mai a un escenari. Com a mínim per fer d’actor. Perquè la seva gran passió és la dansa i, en conseqüència, també la música. És membre de dues companyies de dansa urbana i porta un temps fent actuacions arreu de Catalunya i Espanya. El Leïti explica com va néixer el seu interès per aquesta disciplina artística:

 

La seva especialitat, dins del món del hip-hop, és un estil de dansa que s’anomena popping:

 

Per tant, el Leïti tenia clar que volia enfocar la seva vida professional cap a la dansa i la música. És per aquest motiu que la oportunitat que ha tingut a la sèrie de la televisió pública catalana el va agafar per sorpresa. En un principi, no volia ni anar al càsting, perquè deia que no era lo seu:

 

I, gairebé sense voler-ho, va acabar encarnant el personatge del David. Al final, ha acabat essent una experiència molt enriquidora. El Leïti afirma que hi ha molt d’ell mateix al personatge:

 

Ara mateix, però, no preveu continuar amb la seva carrera actoral perquè està centrat en la seva carrera musical. Té un grup de trap/rap amb el seu cosí que s’anomena Samxsen. A més a més, continuarà de gira amb l’espectacle de la seva companyia de dansa urbana. Ell mateix explica els seus plans presents i de futur:

 

Per tant, si voleu seguir la pista del Leïti Sené entreu a l’instagram del seu grup de música, Samxsen.