Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana adapta la cavalcada dels Reis Mags a la pandèmia

Tiana tanca el Nadal més condicionat amb la cavalcada de reis. I com no podia ser d’una altra manera (per culpa de la Covid19), la tradicional rua dels Reis Mags no s’ha pogut fer i hi hagut d’haver adaptacions. Enguany els tres reis s’han hagut de dividir i s’han situat cadascun en un lloc diferent del poble i se’ls ha pogut anar a veure durant el matí i la tarda.

Com bé dèiem els reis s’han situat a llocs diferents on el Rei Melcior ha estat a la Plaça de la Vila, el Rei Gaspar a la Catequística i el Rei Baltasar a la pista de l’escola Tiziana. Per veure’ls havies de reservar prèviament, d’aquesta manera s’han evitat aglomeracions, a més de tenir l’opció d’anar-hi al matí a part de la tarda, com és habitual.

Tot i així, al matí no hi ha hagut un gran nombre de visites de nens als reis i els seus patges per deixar-los la carta. Des de l’organització es creu que pot haver estat a causa que fos un dia laborable i que tradicionalment la cavalcada es fa de tarda. Al torn de tarda ja ha funcionat millor i Tiana ha respirat un ambient de nit de reis semblant a l’habitual.

Diverses famílies són les que han fet el recorregut de les tres majestats perquè els més petits no perdessin l’oportunitat de veure’ls tots. Així també es donava la sensació que hi ha hagut cavalcada, tot i que aquest any sense caramels, un dels clams més atractiu i clàssic de l’arribada dels mags d’orient.

La trobada amb qualsevol dels reis ha hagut de ser relativament breu i a distància com a precaució establerta. Però tot i els condicionants, els nens han pogut donar al patge o al propi rei la carta amb les seves peticions.