Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Emprèn ja està en marxa

El servei de desenvolupament de l’Ajuntament de Tiana ha posat en marxa el Tiana Emprèn. Un nou sistema d’emprenedoria i acompanyament a la creació de noves empreses a través de xerrades i formacions. Aquestes sessions estan destinades a emprenedors que estiguin interessats en obrir un nou negoci a la vila. Lola Rodríguez ens explica com funcionen aquestes jornades.

 

Tiana sempre ha estat un poble d’emprenedors i de gent que treballa des de casa. Segons la coordinadora aquesta és un “avantatge” per tirar endavant aquest nou servei. Per això, des de l’Ajuntament, s’ha cregut importar fomentar aquesta iniciativa. A més, servirà com a mètode per crear xarxa. Així ho assegura Lola Rodríguez.

 

A la primera xerrada, que es va celebrar a les dependències municipals el passat 20 de novembre, es va parlar sobre idees de negoci. Una trobada que es caracteritza per ser molt oberta i participativa. Segons la mateixa coordinadora de les jornades, no hi ha hagut la gent que s’esperava. Lola Rodríguez.

 

La propera xerrada serà el 4 de desembre i s’espera més participació per part dels tianencs interessats en obrir un nou negoci a la vila. En ella es parlarà del Pla d’Empresa i del mètode Canvas, que en l’actualitat està molt al dia. Aquest mètode permet, amb una simple gràfica et permet veure si el model ne negoci que proposes és viable o no.