Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: activitats de tot tipus sense moure’t de Tiana

1-filled-xl

Més TianaEmprèn

Recordeu la xerrada que TianaEmprèn va fer per orientar empresaris i donar les claus per tenir èxit empresarial? Bé, doncs TianaEmprèn torna per centrar-se en com fer un bon pla d’empresa i en com treballar en el model de negoci. Així que si voleu seguir aprofundint en aquest tema, aprendre i millorar, només cal que porteu bolígraf i llibreta i comenceu a prendre apunts. Us animem a anar a un seminari d’empresa enriquidor i útil. Serà dijous a les 17h a l’Ajuntament.

empresa

 

Lloc: Ajuntament de Tiana, C/Doctor Mascaró, 22

Dia: dijous

Hora: 17h

 

2-filled-xl

I tu, ¿recicles?

Ens trobem dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. És per això que des de La Local Tiana us preguntem si recicleu i si ho feu bé. Sabem que Tiana és un poble caracteritzat per la seva capacitat i voluntat en el reciclatge però de ben segur que encara ho podem fer millor. És per això que la Llar de Persones Grans ha organitzat una xerrada i un taller on ens ensenyaran com disminuir la quantitat de menjar que se’n va a la brossa. Serà divendres a les 17h, no hi podeu faltar!

reciclaje

Lloc: Llar de Persones Grans, C/Anselm Clavé, 20

Dia: divendres

Hora: 17h

 

3-filled-xl
Encara no ets dels Culdolla?

Si encara no t’has apuntat al Club Jovenil de Lectura de moda, fas tard. Aquest divendres tornen a quedar per parlar de les millors històries juvenils, per emocionar-se compartint allò que més els apassiona. Dit d’una altra manera, tornes a tenir la oportunitat d’unir-te a aquest club d’amor a les lletres i a la cultura. Un lloc on, a més d’aprendre, compartiràs allò que més t’agrada amb persones que estimen el mateix que tu. Aquest divendres, a les 17h a la Biblioteca Can Baratau, a càrrec de Marta Quer.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres 

Hora: 17h

 

4-filled-xl

Contes diferents

Aquesta setmana l’Hora del Conte serà especial. Núria Fabregas explicarà contes acompanyada d’un petit teatre. Però no és un teatre qualsevol, es tracta d’una tècnica que prové del Japó. Com ho farà? Doncs una sèrie de làmines amb il.lustracions aniran passant dins un teatret, al ritme del relat oral. Serà un teatret de fusta, amb tres portes, que en obrir-se deixen al descobert un marc on aniran apareixent làmines amb dibuixos. Serà dijous a les 17.30h a la Biblioteca Can Baratau.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

 

5-filled-xl

Ja has enviat el teu microrelat o poema?

Recordeu el Concurs de Microrelats i Poemes? Es tracta d’un concurs pensat per despertar el gust per l’escriptura als joves de Tiana fent que es posin a la pell dels escriptors. Tots els nois i noies d’entre 12 i 18 anys que ho vulguin hi poden participar. Com es fa? Molt senzill; has d’escriure poemes o petits contes i enviar-los a l’adreça reverterop@diba.cat o bé portar-los impresos a l’adreça Anselm Clavé, 20 – de dilluns a divendres de 9 a 13 h. Sobre què he d’escriure? El tema escollit és la Igualtat de Gènere. El concurs pretén, alhora, sensibilitzar els més joves de la importància del respecte mútu en les relacions de parella. És, també, una crida a la no-violència masclista. Els guanyadors del concurs seran premiats. El termini per enviar les vostres creacions es mantindrà obert fins el 12 de desembre. Us hi animeu?

escriptura

Més informació sobre les bases del concurs a: tianat.cat

Lloc: Ajuntament de Tiana

Dia: 10 de novembre – 12 de desembre