Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’atur a Tiana baixa un 0’4%

Segons el Servei d’Ocupació de Catalunya, Tiana ha acabat el novembre amb 377 aturats, 16 menys que el mes anterior. Una variació que implica una baixada inferior al 0’4% i que ha col·locat el percentatge de població aturada en un 8’85%.

Tot i que el descens és modest, Tiana encara és el quart municipi amb menys aturats del Maresme. A més, és un dels sis municipis on l’atur es situa per sota del 10%, juntament amb Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, Sant Vicenç de Montalt i Teià.

Aquesta situació es deu bàsicament a que les variacions han estat moderades a tota la comarca, amb baixades i pujades poc significatives. Tot i així, el balanç general al Maresme és positiu, ja que l’atur s’ha reduït aproximadament un 0’1% i ara afecta a unes 240 persones menys que a l’octubre. La mitjana de població aturada es troba així al voltant del 16%, gairebé el doble que a Tiana.

La tendència és molt semblant al conjunt de Catalunya. Segons les dades del SOC, l’atur s’ha reduït en un 0’9%. Ara, hi ha aproximadament 580.000 aturats, uns 5.500 menys que el mes d’octubre.