Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es suma al dol amb motiu de l’incendi a la nau industrial de Badalona

El Govern de la Generalitat ha declarat dol a tot Catalunya per a aquest divendres 11 de desembre amb motiu de l’incendi que es va produir dimecres passat en una nau industrial abandonada i ocupada al barri del Gorg de Badalona, a les cruïlles del carrer Guifré amb el carrer Tortosa.

L’incendi, que es va aconseguir extingir el dijous, ha deixat tres víctimes mortals i una vintena de ferits, tres d’ells en estat greu. És per aquest motiu que s’han suspès totes les celebracions oficials previstes per avui i les banderes onegen a mig pal en els edificis de les corporacions públiques de Catalunya.

L’Ajuntament de Tiana, doncs, s’ha sumat al dol i ha hagut de cancel·lar l’acte previst per aquest divendres, el Correllengua. Des del consistori s’ha informat que es posposa i que es buscarà una altra data per aquest esdeveniment.

A més, a les dotze del migdia ha tingut lloc un minut de silenci a la Plaça de la Vila on s’hi han apropat regidors i regidores de tots els grups municipals del consistori, treballadors i treballadores de l’Ajuntament i tianencs i tianenques que s’hi han volgut sumar. El minut de silenci ha coincidit amb la visita de l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, que també s’hi ha afegit.