Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana i Montgat engeguen el “Repte saludable”

El ‘Repte Saludable’ vol animar la població, especialment les persones amb algun factor de risc cardiovascular (associat a diabetis, obesitat, hipertensió, etc.) a realitzar activitat física saludable. La iniciativa s’emmarca en Pla d’Activitat Física Esport i Salut (més conegut com a PAFES), programa impulsat pel Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport que té com a objectiu millorar la salut mitjançant l’activitat física.

El ‘Repte saludable’ suposa simbòlicament l’arrencada a Tiana del PAFES, que des de fa anys està implantat a Montgat. Les persones que hi participin rebran gratuïtament una prescripció d’activitat física per part del seu professional de salut o esport i els consistoris dels dos municipis facilitaran l’entorn i els mitjans per dur-la a la pràctica.

 S’ha elaborat de manera conjunta una agenda d’activitats compreses entre el 17 d’octubre i el 18 de novembre que inclouen Tai-Txi, pilates, ioga o les gimcanes familiars, entre d’altres.

A banda de fer salut, algunes de les activitats estaran gamificades, de manera que els usuaris obtindran punts per activitat realitzada i  si arriben a l’objectiu de 360 punts, entraran al sorteig de diversos premis.

Com puc participar al Repte Saludable?

1) Descarrega’t l’agenda d’activitats a www.esportianitzat.cat

2) Baixa l’app de tracking esportiva que prefereixis al teu mòbil o a un dispositiu que registri la teva activitat diària.

3) Registra’t a la plataforma Esportianitzat

4) Vincula el teu perfil a l’aplicació.

5) Posa en marxa el teu dispositiu i comença a sumar calories i punts.

Només s’aconsegueixen punts amb les activitats que estan marcades amb el logo esportianitza’t. La resta d’activitats s’hauran de controlar amb un wereable o dispositiu electrònic per sumar punts.