Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot a punt pel programa de celebració dels 20 anys de Ràdio Tiana

Queden poques hores perquè comenci la celebració dels 20 anys de Ràdio Tiana, aquest dissabte a la tarda a la Sala d’Exposicions del Casal, de 4 a 6 de la tarda. El programa especial es farà al mateix espai on després tindrà lloc el festival de Tiana Solidària, que vol tornar a recaptar centenars de quilos d’aliments per les famílies necessitades del poble.

Serà, sobretot, una festa del poble i per al poble, tal com remarca l’actual directora de Ràdio Tiana, Alèxia Guilera:

 

L’equip de l’emissora local ja fa mesos que treballa en un especial  que vol ser nostàlgic i, alhora, tenir molts continguts. Per això, per la Sala d’Exposicions del Casal passaran, entre altres convidats, la majoria de directors i directores que ha tingut la ràdio tianenca, i els dos alcaldes que hi ha hagut en aquests 20 anys, Ferran Vallespinós i Emili Muñoz, a més de l’actual alcaldessa, Ester Pujol.

Una part important de la festa es reservarà pels records, la nostàlgia i les anècdotes: per l’especial hi passaran els protagonistes d’alguns dels programes més emblemàtics de Ràdio Tiana aquestes dues dècades: L’Envelat, El microones o Apropa l’orella.

També hi haurà espai per entrevistar alguns dels joves -o no tant joves- periodistes que es van formar a Ràdio Tiana i que ara treballen a mitjans de comunicació més grans.

La festa comptarà, també, amb un acompanyament musical de luxe: el grup de rock tianenc Sons of Med i en Pau Riba que faran camí amb l’equip de Ràdio Tiana a mida que avanci l’especial.

Poc abans de finalitzar la festa serà el moment de sortejar entre el públic un sopar a un restaurant tianenc. El tram final estarà atapeït de sorpreses. Alguna la podem desvetllar i té relació amb una entitat tianenca germana, que també enguany ha fet 20 anys: la colla de Diables Trempera Nostramu. Us hi esperem, no hi falteu!