Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana i Montgat participen al procés de refundació de Convergència

Aquest dissabte al matí la Biblioteca Tirant Lo Blanc de Montgat ha acollit una trobada de militants i simpatitzants de Convergència. Es tractava d’una sessió participativa de partit anomenada “Torn Obert”. Una inciativa que s’està duent a terme a diversos municipis de Catalunya i que vol fer partíceps a tots aquells que vulguin formar part de la renovació interna i externa de l’agrupació política.

DSC_0133

La sessió ha debatut tres grans eixos fonamentals per fundar o, en aquest cas, refundar un partit: l’eix ideològic, l’organitzatiu i l’estratègic. La portaveu de CDC a Tiana, Olga Rué, ha explicat per què són fonamentals aquests tres punts:

 

DSC_0144

Després de fer un registre dels participants i actualitzar-ne les dades personals, els participants han omplert una enquesta temàtica. Per acabar, s’ha obert el torn de paraula en un debat on cadascú hi ha pogut dir la seva.

DSC_0134

Mentre que alguns participants creuen que cal una refundació “absoluta” del partit, d’altres, pensen que “no en canviarien res”.

 

DSC_0138

L’acte ha comptat amb la presència de Joan Morell, president comarcal de CDC al Maresme. Morell ha dit a La Local que “vivim un moment de presa de decisions on el que cal és escoltar a la gent”.

 

DSC_0141
Joan Morell en un moment de l’acte

El d’avui és el primer pas cap a un procés de canvi i innovació que culminarà, segons el previst, en un gran congrés.

Tiana i Montgat no són els únics pobles que avui es sotmeten a aquest procés participatiu. També s’ha fet a Premià, a Caldetes, a Sant Vicenç de Montalt i Malgrat.