Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana participarà al mercat itinerant de productes del Maresme

El mercat itinerant del Maresme és cada cop més a prop de Tiana. El passat 1 d’Octubre es va aprovar un conveni que permetia al poble participar-hi. Ara s’han acabat de perfilar alguns detalls que eren susceptibles de millora i s’ha aprovat una modificació del conveni.

Aquest projecte és un mercat itinerant on a més de Tiana hi participarà Montgat, Arenys de Mar i Argentona. El mercat vindrà a Tiana el segon dissabte de cada mes i portà diversos productes típics de la comarca.

En aquest projecte s’hi podrà presentar qualsevol productor de la comarca que compleixi les bases del conveni, però només se’n triaran 15, que seran els que finalment participaran al mercat.

Pel que fa l’aportació que hi podria fer Tiana, Jordi Gost, regidor de promoció econòmica, ha explicat que Tiana disposa de tres productors que compleixen amb aquestes característiques però que només un estaria interessat en participar-hi, un productor de fruites i verdures ecològiques. Els altres dos qualificats per entrar-hi, però que de moment semblaria que no hi estan interessats, són dos cellers del municipi.

 

Imatge del mercat dels dimarts, a la plaça de la vila
Imatge del mercat dels dimarts, a la plaça de la vila

L’oposició veu amb bons ulls aquesta iniciativa. Segons Enric Nolis, portaveu de CiU, tot allò que sigui bo econòmicament pel municipi és una bona notícia.