Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Bòbila Jordana tindrà un nou aparcament i una nova zona d’esbarjo

Han començat les obres entre el carrer de la Bòbila Jordana i el carrer Matas. A l’illa interior que hi ha entre aquestes dues vies s’hi està fent una nova zona d’aparcament i també una nova zona d’esbarjo, el que s’anomenaria una zona mixta. Aquest espai que hi ha entre els dos carrers, fins ara sense asfaltar, havia estat antigament una pista de bàsquet i, en aquests moments, estava en una “situació gairebé d’abandonament”, segons diu la pròpia alcaldessa de Tiana.

L'espai on començaran les obres
L’espai on s’està treballant

Aquesta zona pertany al sud de Tiana i és fronterera amb el municipi de Montgat. “Hi ha poca cura amb les zones frontereres entre els pobles. Hem tingut converses amb l’Ajuntament de Montgat per posar-nos d’acord amb l’acondicionament d’aquesta zona. Nosaltres hem portat a l’Àrea Metropolitana la possibilitat d’engegar un projecte de dignificació d’aquesta illa interior”, ha explicat Esther Pujol.

 

Pista actual de la Bòbila Jordana
Pista actual de la Bòbila Jordana

 

Trobar lloc per aparcar és una de les necessitats al sud de Tiana

Davant les demandes d’aparcament, per part dels veïns, a l’estiu del 2013 es van instal·lar les àrees de zona verda i zona blava entre aquests carrers. Les zones verdes, que es van acabar de posar en marxa al setembre, han fet que hi hagi més llocs i menys problemes per deixar el cotxe. Tot i això, la principal preocupació dels veïns és la manca de lloc per aparcar i s’ha decidit convertir part d’aquesta reforma en un pàrquing.

 

Els veïns exposen les seves necessitats

Aquestes millores haurien estat escollides mitjançant una trobada amb els veïns de la zona. I és que les obres a la zona sud de Tiana formen part del projecte que l’Ajuntament ha anomenat ‘Tiana ets tu’. Aquest pla preveu actuacions en diferents espais de l’extraradi del municipi, és el cas també de les obres que estan en marxa, des de fa un mes, als Vessants.