Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana no podrà seguir a Ricky Cardús per tv aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana comença el Mundial de motociclisme amb la participació de Ricky Cardús, que corre a Moto2. Aquesta edició, però, serà diferent per als seguidors de les motos ja que una part s’emetrà de pagament i una altra part en obert a través del grup Mediaset. Per ser exactes, 9 curses del Mundial es veuran  només per la plataforma Movistar TV en  dial 48, que oferirà les motos en exclusiva. La primera serà la cursa que inaugurarà aquest mundial i que se celebra aquest cap de setmana a Qatar. Les altres vuit seran els grans premis d’Argentina, França, Itàlia, Holanda, els EUA, Gran Bretanya, el Japó i Austràlia. La resta del mundial serà en obert.

El problema és que aquí Tiana no arriba el nou canal de Movistar TV. La mala cobertura que ha tingut sempre el poble en aquest aspecte, i que ara amb l’arribada de la fibra òptica s’està solucionant, no permetrà veure les curses a les llars de Tiana i tampoc als restaurants.

El Casal es passarà a Movistar TV

Un dels llocs cèntrics del poble per poder veure esdeveniments esportius és el bar del Casal. Des dels Barça – Madrid a semifinals de la Champions passant per tot tipus de partits importants tenen el seu punt neuràlgic al bar que regenta Paco Arco. Però aquest cap de setmana no es podran veure les motos . Amb tot, Paco Arco  assegura que en un futur quan sigui possible contractaran  Movistar TV i es donaran de baixa del Plus.

 

El Casal sempre ha estat punt de trobada en esdeveniments esportius.

El Tiriti tampoc veurà les motos

Un altre dels punts importants per veure les motos és el Tiriti. Allà, la família Cardús  tampoc podran oferir les curses. El propietari del restaurant, Jordi Cardús, germà del pilot, considera que és una mala passada tant a nivell personal com professional.

 

El mateix germà de Ricky diu que està molt satisfet que s’estigui treballant per tirar endavant la fibra òptica, i que l’espera amb ganes per poder donar-se d’alta en aquest servei.

D'esquerra a dreta: Eduard, Jordi i Ricky Cardús, els tres germans
D’esquerra a dreta: Ferran, Jordi i Ricky Cardús, els tres germans

Movistar TV pren el relleu d’Imagenio en tots els aspectes

Ja fa anys que Movistar porta a terme la seva televisió a través d’Imagenio. Ja en aquell moment Tiana es va quedar fora de la proposta de poder disposar d’aquesta plataforma. Un cop s’ha apostat fort pel futbol, les motos i la fórmula 1, ara la plataforma tindrien hauria d’arribar a tot arreu. Amb tot, les motos sí que es podran sentir. RAC1 i Catalunya Ràdio les retransmetran en directe.