Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Solidària continua la lluita contra la fam

Tiana Solidària prepara un nou recapte d’aliments. Aquest dissabte organitzen un Festival Solidari ple de propostes per a totes les edats. Això sí, amb preu d’entrada: un quilo d’aliments. L’entitat explica que hi ha més persones que necessiten l’ajuda del banc d’aliments. En aquest moment calculen que són unes 30 famílies del poble. Així ho ha explicat una de les membres de Tiana Solidària, Yehoseba Gel.

 

Tots els aliments que aconsegueix aquesta entitat van a parar a la rectoria del poble. Des de la Parròquia es reparteix a les diferents famílies. En alguna ocasió, fins i tot, a persones de municipis del voltant.

El Festival Solidari d’aquest diumenge s’iniciarà a les 12 del matí amb un cercavila, des de la Catequística. Hi haurà, però, activitat fins ben tard a la nit: passant per tallers i una xocolatada de tarda. La festa es tancarà amb un sopar i un concert solidari al Cucudrulu, del Casino. Els músics solidaris, en aquesta ocasió, són Pau Riba i els DeMortimers.

Aquesta entitat té previst continuar recaptant aliments de cara les èpoques de Nadal. És per això que volen participar a la fira de Nadal amb alguna activitat. Tot i això, Tiana Solidària treballa tot l’any per ajudar a les famílies més necessitades del poble. A l’estiu ens van recordar que “la gana no marxa de vacances” amb una campanya que es va repartir per diferents punts del poble.

 

Recapte per Tiana Solidària a la fira de segona mà

La fira de segona mà, aquest 2014, té una nova parada. Aquesta està organitzada per l’Ajuntament i posa a la venda el mobiliari de la casa de la Delfina i de Can Riera. Les dues finques són de propietat municipal. Per poder comprar algun d’aquests mobles hi haurà un punt d’informació al parc de l’antic camp de futbol i una segona parada davant de Can Riera. Els diners que s’aconsegueixin després d’aquesta venda s’entregaran a l’entitat Tiana Solidària.