Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Solidària organitza una nova edició del Festival solidari per recaptar aliments

Tiana Solidària torna a posar en marxa aquest dissabte 7 d’octubre al Casal el Festival Solidari que organitza cada any per tal de recaptar aliments pel banc que té la parròquia de Tiana. Enguany, el recapte és més necessari que mai, perquè des de Tiana Solidària alerten que compten amb menys aliments que mai. En Jordi Picas, voluntari que ajuda a l’entitat amb el Banc d’Aliments, ens detalla els motius:

 

Com sempre, l’entrada no es paga amb diners, sinó amb menjar. En concret, 3 quilos, igual que l’any passat. En aquella ocasió van aconseguir recollir un total de 450 quilos. Picas detalla quins aliments necessiten de manera prioritària:

 

El que sí que val diners és el dinar solidari que es farà a les dues del migdia i que consistirà en botifarra amb seques. Els tiquets, que tenen un preu de 15 euros, es podran comprar aquell mateix dissabte a partir de les dotze del migdia al Casal, hora d’inici de l’acte.

La jornada solidària començarà amb sardanes, vermut i el concert d’Ana Rossi. Després tindrà lloc el dinar i el cafè i concert a les quatre. El festival que es farà a la Sala Albéniz començarà a les sis i comptarà amb la col·laboració del Coro, Mozartiana, Ritmes Escola de Dansa de Badalona, la Societat Recreativa 9 Pins i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana. L’acte finalitzarà a les vuit del vespre.

Foto de portada: Dinar solidari celebrat l’any 2022. Ajuntament de Tiana.