Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Solidària recapta una tona d’aliments al Festival Solidari

El festival de Tiana Solidària ha tornat a batre rècords, aquest dissabte. A més d’assolir l’objectiu de recollir més de mil quilos de menjar també hi va haver rècord d’assistència de públic. I és que aquesta tercera edició es va fer al Casal i això, va coincidir en valorar tothom, va afavorir que el públic hi afluís durant tot el dia.

L'asado argentí a preus populars va ser una part important del Festival. Es van exhaurir els tiquets.
L’asado argentí a preus populars va ser una part important del Festival. Es van exhaurir els tiquets.

Les bosses amb quilos d’aliments -especialment arròs, pasta, llegums i oli- van anar omplint el vestíbul de la sala Albéniz des del matí i durant tota la jornada. Cap a les 8 del vespre, quan encara faltaven unes quantes hores per acabar el festival, ja s’havia recaptat una tona d’aliments. per això, les organitzadores estaven molt i molt satisfetes. Irene Comas és la presidenta de Tiana Solidària:

 

L’oferta cultural va ser variada i per a tots els gustos: balls tradicionals argentins, actuació del Coro, sardanes, dansa, cant i actuacions de molts dels músics de Tiana.

Un moment del taller de dansa tradicional argentina
Un moment del taller de dansa tradicional argentina

Tant petits com grans tenien moltes raons per assitir al Festival. La Joana ens n’explica algunes:

 

A la sala La Punxa es va fer un taller de maquillatge infantil
A la sala La Punxa es va fer un taller de maquillatge infantil

La propera fita de Tiana Solidària és organitzar un concert aquest desembre, també al poble, per recaptar aliments pels refugiats sirians. L’entitat tianenca està en contacte amb una ONG amb seu a Badalona que té feina sobre el terreny a Síria. Per això, la idea amb què treballa Tiana Solidària és lliurar els diners recaptats a l’entitat badalonina.

Una de les actuacions musicals a la sala Albéniz, a càrrec d'alumnes de l'Escola Mozartiana
Una de les actuacions musicals a la sala Albéniz, a càrrec d’alumnes de l’Escola Mozartiana