Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Jam, un pallasso de carrer, omple la Sala Albéniz de riallades

Des que ha aparescut de sobte i sense fer soroll, s’ha posat a la butxaca a grans i a petits. Simpàtic, alegre, espontani i molt graciós, el clown de carrer de nom Jam ha regalat a Tiana un espectacle ple de sorpreses.

IMG_3578

En Jam venia enamorat, amb un anell caríssim per demanar matrimoni a la seva estimada. Però mentre l’esperava ansiós, li ha passat de tot. Ha ballat, ha fet equilibris, malabarismes amb el seu barret blau i figures amb la seva inseparable cinta mètrica. És precisament ella qui dóna nom a l’espectacle; “El Mêtre”.

IMG_3601

Però en Jam no ha fet l’espectacle tot sol. Els petits tianencs que hi han anat s’han entregat al cent per cent. Això és el que han dit a La Local.

 

I és que es tractava d’un espectacle participatiu que, normalment, es fa al carrer. Un cop acabat, en Jam ha explicat a La Local com s’ha sentit a la Sala Albéniz i com s’adapta un espectacle com el seu a un escenari.

 

IMG_3610

En Jam, que comparteix nom amb la companyia de teatre que representa, ha aconseguit portar l’espectacle fora del territori català i espanyol. Ve del Canadà, on ha participat al prestigiós festival Just for Laughs. El mes que ve marxa a Mèxic i ha viatjat per Sud Amèrica, arreu d’Europa i Àsia. Diu, és l’avantatge de fer espectalces que no necessiten paraules. A Tiana, però, s’hi ha sentit molt ben acollit.

 

IMG_3582

En definitiva, el Bambolines d’aquest diumenge ha omplert la Sala Albéniz de grans rialles i de situacions d’allò més divertides. Tothom n’ha sortit somrient.