Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana també se suma al suport a Joan Coma

De nou, concentració a la Plaça de la Vila de Tiana en suport a un càrrec electe, amb penjada de l’estelada al balcó del consistori. Ha estat aquest dimarts al vespre, en suport al regidor de Vic Joan Coma, que ha estat detingut hores abans pels Mossos, per ordre de l’Audiència Nacional, acusat d’incitació a la sedició.

CONCENTRACIÓ JOAN COMA (8)

Per aquest motiu, la CUP Tiana amb el suport del Pacte Local pel Dret a Decidir ha convocat la concentració d’aquest dimarts, a la qual hi ha participat unes 40 persones. S’hi ha demanat la llibertat pel regidor i s’han fet crits en defensa de la llibertat d’expressió. El regidor de la CUP a Tiana, Àlex Rosa, ha agraït les facilitats per poder fer aquest acte:

 

Ricard Fabra, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tiana, i cap de l’Àrea de Transició Nacional, ha advertit que aquestes detencions seguiran tenint lloc:

 

Per la seva part, la portaveu municipal del PDCat a Tiana, Olga Rué, ha volgut destacar el bon volum d’assistència tot i les dates en què estem:

 

El portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, ha demanat que el PSC també se sumi a actes com aquests on allò que es demana és que hi hagi més llibertat d’expresió i democràcia, “més enllà de la independència” ha remarcat:

 

El portaveu de l’ANC a Tiana, Jordi Millán, ha dit que cal tenir en consideració que 12 dels 13 regidors de l’Ajuntament de Tiana també estan essent investigats per sedició i que, per tant, podria tocar “mobilitzar-se per qualsevol d’ells”:

 

Després de la lectura d’un manifest, l’acte ha acabat amb el cant de Els Segadors per part de tots els congregats a la Plaça.