Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El poble torna a respirar ambient de circ

El circ que tant present ha estat en la cultura tianenca, amb Joan Armengol com a màxim esponent al poble, ha tornat a plantar la carpa al poble. Un altre home de circ, Marcel Aguilar va posar veu al manifest que en motiu del dia mundial del circ va fer Tortell Poltrona: “Si hi ha un dia mundial d’alguna cosa és que això no va gaire bé … visca el Dia Mundial del Circ’”.

 

 

 

 

Els actes a Tiana els ha centrat el pallasso  Claret Clown que ha reunit més de 150 persones a la Sala Albéniz amb l’espectacle Sóc Pallasso. El mític clown, que va formar part del Germans Poltrona juntament amb en Tortell i el Doctor Soler, ha recuperat l’estil del pallasso clàssic amb un espectacle en que l’humor i els números tradicionals han fet les delícies de petits i també de grans.

Números clàssics que els mateixos nens i nenes de Tiana van poder tastar durant el taller de circ a la Plaça de la Vila: Diabolos, malabars i trapezis.  Un dia rodó i salvat pel bon temps, segons el pallasso i organitzador dels actes, Marcel Aguilar.

 

Aguilar ha destacat la recuperació de les activitats de circ al poble després d’un parèntesi.