Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Veïns, en concert a La Local

La Local publicarà aquesta setmana un primer tast del concert que Els Veïns van fer al Sarau 08911 de Badalona el 27 de desembre passat amb la col·laboració de diferents músics tianencs. El primer tema que es publicarà, ‘Tres Micos’, es podrà veure en vídeo aquest dimecres a La Local i escoltar també per Ràdio Tiana.

Dimarts, la cançó

Ràdio Tiana en farà un avançament per a impacients cada dimarts a les 22h.

Dimecres, el vídeo

La Local publicarà els dimecres en format vídeo un tema del concert.

El lligam amb el poble i les entitats

El concert d’Els Veíns és un projecte que ha comptat amb professionals del sector i joves estudiants que desinteressadament han tirat endavant una experiència que recupera l’esperit inicial de Ràdio Tiana de col·laboració amb entitats i grups del poble.  Amb un valor afegit: les noves tecnologies i les possibilitats que ofereix actualment la xarxa, sumat als professionals del poble fan que ara, a més d’escoltar el que passa a Tiana, també es pugui veure.

La gravació i edició del concert ha comptat amb Adrià Vila, realitzador de Gol TV; Eric Nolis, operador de càmera i realitzador, i Guillem Cuní, coordinació d’audiovisuals de La Local. Ramon Prat s’ha fet càrrec de l’edició musical a partir del so original del concert. També cal agrair la col·laboració de Pratson,  Xavi Morera i el Sarau 08911.

Recupera l’entrevista de Els veïns

 

 

La segona joventut d’Els Veïns