Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tianencs atrapats a Nova York per la tempesta Hèrcules

Alguns tianencs que han anat a passar el Cap d’Any a Nova York es troben en aquests moments amb la incertesa de saber si podran, o no, tornar a Tiana en els propers dies, tal com tenien previst.

Tot el nord-est dels Estats Units s’ha vist afectat per la tempesta Hèrcules. Fred àrtic, fins a -43°C a l’estat de Minnesota, i neu en abundància han fet declarar “situació d’emergència” a estats com Nova York i Massachusetts i a cancel·lar milers de vols.

“Ens hem llevat amb la ciutat tota nevada i a una temperatura de -12°C” comenta la Teresa, veïna de Tiana. “En aquests moments (10:30 hora local, 16:30 hora peninsular) continua nevant, però no gaire. L’aeroport està tancat i no sabem si podrem tornar amb el vol previst (demà, dia 4, al vespre)”

Nova York a 21º Fahrenheit (-6ºC)
Nova York a 21º Fahrenheit (-6ºC)

La previsió a curt termini sembla bona i s’espera que al llarg del dia d’avui deixi de nevar i s’obrin algunes clarianes que podrien fer reobrir la circulació aèria. Malgrat això, aquest cel més serè, farà baixar encara més unes temperatures que podrien arribar als -20°C.