Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna el rocòdrom infantil i el cinema de muntanya del Club Excursionista de Tiana

El Club Excursionista de Tiana organitza aquest dissabte 9 de setembre, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tiana i la FEEC, dues activitats gratuïtes centrades en l’esport de muntanya. La primera és el rocòdrom infantil que s’instal·larà de deu del matí a dues del migdia a la Plaça de la Vila. Des del club expliquen que l’objectiu principal d’aquesta iniciativa és promocionar la pràctica de l’escalada entre infants de tres a dotze anys:

 

La segona activitat consistirà en la projecció de dos dels films premiats en la darrera edició del Festival de cinema de muntanya de Torelló. Enguany la sessió de cinema, que començarà a dos quarts de deu del vespre, es trasllada de l’exterior de l’ermita de l’Alegria fins a la Sala Albéniz.

Els films que es podran veure són “House of Gods”, premiat amb el Gran Premi de Torelló al Millor Film del 2022; i “Not Alone”, Premi Boreal al Millor Guió del 2022.

Ambdues activitats estan incloses dins del programa de la Festa Major de Sant Cebrià, que tindrà lloc del 15 al 17 de setembre.