Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna a escoltar El Magazine del divendres 23 d’octubre!

Si el divendres a les 19h no vas poder sintonitzar Ràdio Tiana, no et preocupis! Aquí tens El Magazine d’aquesta setmana:

 

Què hi trobaré al Magazine nº 5?

Doncs aquesta setmana hem parlat de Taylor Swift i la millonada que cobra al mes. A la secció “De Pel·lícula”, hem parlat de “Marte” i comentat el tràiler de la nova entrega del clàssic “Star Wars”. A “Rockandrolla”, la secció més musical, hem escoltat un fragment de la nova cançó d’Adele, que significa el seu retorn als escenaris. Aquí en teniu el vídeo:

Però això no és tot! Hem tingut el plaer de xerrar amb en Guillem Tomàs, un badaloní que estudia cuina i que ha treballat amb dos conegudíssims cuiners; Jordi Cruz i Sergi de Meià.

FullSizeRender
En Guillem Tomàs, l’entrevistat d'”El Magazine”

Per últim, al “Més que lletres” hem seguit parlant de cuina amb en Guillem i la Yaiza Terrón, la col·laboradora del programa. Ella ha portat una notícia d’alò més interessant sobre Ferran Adrià; exporta les seves receptes de cuina a la Xina, per tant, seran traduïdes al xinès. A “Teleaddictes”, la Júlia Riera ens ha parlat del programa “Adán y Eva“, un reality emès a Cuatro que no deixa indiferent a ningú.

Com diem cada divendres al programa, esperem que aconseguiu desconnectar de les rutines per una estoneta i que recomaneu el programa a tots els vostres amics i, per què no, també als vostres pitjors enemics.

Ah! I si voleu seguir totes les novetats, ens trobareu a Facebook buscant “Magazine Ràdio Tiana” i a Twitter “Magazine La Local”. Segueix-nos!