Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tornen tots els esports aquest cap de setmana

El CCE Tiana a guanyar després del descans

Després de la jornada de descans de la setmana passada que va servir per recuperar partits ajornats a moltes categories, el CCE Tiana torna a la càrrega contra el Llavaneres. Un rival que ha anat de més a menys aquesta temporada. Va començar molt fort i mica en mica ha anat perdent pistonada. Ara ocupa la onzena posició i ja no té opcions de lluitar per l’ascens. A la primera volta van empatar i en aquell moment els de Llavaneres ocupaven la primera posició. Tot i això ara les tornes son diferents, el Tiana és el líder de la categoria i té un avantatge de només 2 punts respecte el segon, per tan cal estar molt concentrats, com deia el mateix entrenador, José Gómez

 

Els tianencs tindran un ull posat en el partit del Poblenou de Pineda que jugaran contra La Llàntia, un rival difícil i que encara podria donar una alegria als interessos tianencs, sempre i que ells guanyin el partit.

El Bàsquet Tiana ha de guanyar contra el Cuer

Els de Ramon Pla juguen aquesta setmana contra el darrer classificat de la categoria, el Figueres. Els tianencs necessiten guanyar per no despenjar-se definitivament de la salvació. Els taronges juguen contra un dels rivals assequibles. Dels 21 partits disputats aquesta temporada en el grup tercer de primera catalana, n’ha perdut 20 i només n’ha guanyat un. La mala notícia pel Bàsquet Tiana és que aquest partit que va guanyar va ser precisament contra l’equip tianenc.

A més els tianencs tindran un ull posat en els seus rivals directes de la temporada. El Cabrera necessita guanyar contra el CESET que ocupa la zona mitja de la taula i qui ho té més difícil és el Ripoll que visita aquesta setmana la pista del Badalonès actual líder de la categoria

El Futsal vol fer bona la victòria de la setmana passada

Després de guanyar sobre la botzina la setmana passada al Teià, els homes de Jorge Asensio necessiten seguir sumant. L’Alella segueix trepitjant els talons. Els tianencs només poden guanyar i esperar a que treguin un mal resultat els seus veïns. Ara però cal pensar en el Padre Damian, un equip que coneixen a la perfecció i contra el que volen sumar la cinquena victòria consecutiva que els deixaria a la zona encara més tranquil·la. Escoltem a Jorge Asensio

 

Ara comença tot a complicar-se i els rivals de la zona mitja es volen seguir mantenint en aquesta primera nacional. Per tan tots els enfrontaments són complicats i molt importants, ja no et pots fiar de ningú i els rivals de baix comencen a sortir a per totes per no perdre força.

El Vòlei Tiana juga contra el cuer

Després de la bona victòria de la setmana passada, el Vòlei Tiana es veu les cares amb el Sant Just de la setmana passada ara toca un rival assequible com el Sant Boi B, un equip que ve de perdre contra el Lloret de manera clara i contundent. Per aquest motiu les de José de la Barrera no es poden adormir, tot el contrari, volen guanyar de manera clara per esvair qualsevol dubte abans d’afrontar el tram complicat de la temporada, on es veuran les cares tant amb els Monjos com amb el mateix Lloret.

Per arribar a aquest tram final com toca, cal abans aconseguir la victòria contra tots els rivals de la zona mitja i baixa començant per aquest Sant Boi que ocupa l’última posició, amb només 3 victòries per 17 derrotes. El Vòlei Tiana és tercer amb 18 victòries per només 2 derrotes.