Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tornen les Jornades d’Educació a Montgat i Tiana

Les II Jornades d’Educació a Montgat i Tiana tornen el proper dilluns 13 d’abril. Arrel de l’”èxit” de les primeres, realitzades l’any passat durant els actes de celebració dels 10 anys de l’Escola d’Adults, han decidit donar-hi continuïtat. Ho explica el regidor d’educació, Jordi Gost.

 

El regidor assegura que organitzar aquestes jornades és una manera d’”ajuntar esforços amb aquests dos municipis tan propers i amb tanta relació pel que fa el tema educatiu”.

Les jornades d’enguany presenten temes actuals que preocupen en el món de l’educació com: l’ús de les noves tecnologies, si cal fer els deures o no i la innovació en metodologia dins l’aula. Gost considera que les segones jornades  han assolit un “nivell molt important” amb “temàtiques que estan a l’ordre del dia”.

 

Temes que preocupen a pares, mares, professors i alumnes es tractaran durant aquestes jornades. La psicòloga social i especialista en innovació i xarxes socials, Dolors Reig, parlarà de les noves tecnologies. Tant de la vessant positiva com negativa, ja que se’n pot fer mal ús. En el programa també destaca la presentació del llibre “Cal fer els deures?” de Jaume Funes, un debat clàssic dins del món educatiu.

Les II Jornades d’Educació a Montgat i Tiana se celebraran del dilluns 13 al dijous 16 d’abril. Tindran lloc a la Sala d’Exposicions Casal de Tiana.

ii_jornades_deducacio