Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué: “No s’hi val el descrèdit i la mentida per aconseguir vots”

La candidata de Convergència i Unió, Olga Rué, ha recomanat al PSC, des de Ràdio Tiana, que faci “propostes de futur” per aconseguir vots. Després que el cap de campanya dels socialistes, Ferran Vallespinós, afirmés que “Tiana va estar a punt de la fallida econòmica per culpa de la candidata de CiU”, la pròpia Rué ha explicat que la seva manera de fer política està “totalment allunyada de la que fa el PSC”. La convergent assegura que “CiU no entrarà en aquest joc brut” i que aposten per una campanya “en positiu”, “de diàleg i respecte”. Ha contestat així a les declaracions de Vallespinós.

 

Olga Rué creu que la candidata del PSC, Esther Pujol, “hauria de desautoritzar aquestes declaracions”. La “conclusió”, segons la convergent, és que “el PSC em veu com una ferma candidata a l’alcaldia”.

 

“Jo no faig memòria cada vegada, ni en penso fer”

La candidata de Convergència i Unió i exregidora d’hisenda durant l’anterior mandat ha defensat que “vam gestionar bé en els pitjors anys de la crisi econòmica”. Recorda que “vam rebre una herència de serveis i infraestructures  d’època de bonança que en els anys de crisi s’havien de mantenir”. Tot i això, Rué diu que ells ja “fa temps que hem deixat de parlar en clau de passat”.

 

Finalment, la líder convergent també ha destacat que, durant aquests 4 anys, l’Ajuntament ha rebut més ajudes i “liquidesa” per part d’administracions supramunicipals com la Diputació de Barcelona.