Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Totes les famílies tindran torrons i cava a la taula

Ha estat una única donació de 250 euros la que ha permès comprar els torrons, el cava i altres aliments nadalencs per a les famílies que més ho necessiten. Amb aquests diners, s’ha pogut fer un total de 20 lots que ja s’han entregat a aquestes persones de Tiana, famílies amb unes necessitats econòmiques que es detecten des de Serveis Socials de l’Ajuntament. “Funcionem així, no hem decidit fer un esforç extraordinari per Nadal sinó que hem rebut aquesta donació i hem comprat coses especials, el que ens vindria de gust a nosaltres menjar”, ha explicat una de les voluntàries de Tiana Solidària, Yehoseva Gel.

 

Alguns dels lots nadalencs que ha preparat Tiana Solidària
Alguns dels lots nadalencs que ha preparat Tiana Solidària

L’entitat s’està donant a conèixer, de nou i cada cop més, al municipi i això ha permès, segons els seus voluntaris, preparar ajudes d’aquest tipus. Durant el passat Nadal, per exemple, tot i que Tiana Solidària ja funcionava no es va poder fer aquesta compra.

 

Productes tradicionals de Nadal
Productes tradicionals de Nadal

Després de Nadal continua el recapte d’aliments

Des de Tiana Solidària expliquen que quan s’acaba el mes de gener les ajudes baixen de forma notable. Per aquest motiu, ja preparen una Plena Solidària amb la intenció de tornar a omplir el banc d’aliments, situat a la Rectoria. A més a més, hi ha tres punts de recollida fixes al poble: el Forn Aixelà, Can Vilaró i Queviures Anita.

 

Alguns voluntaris decideixen recuperar Tiana Solidària

 Tiana Solidària és una entitat que existeix des de l’any 1996, època on els voluntaris es dedicaven sobretot a l’ajuda internacional, en països, per exemple, en guerra. Després d’uns anys d’aturada, diferents tianencs han decidit fer funcionar de nou l’associació.

Yehoseva Gel després de rebre una donació pel Banc d'Aliments de Tiana
Yehoseva Gel després de rebre una donació pel Banc d’Aliments de Tiana

A mitjans del 2012 el municipi ha recuperat Tiana Solidària, que en aquest moment aporta les ajudes rebudes a les famílies més necessitades del poble.