Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Jisàs de Netzerit obre la setmana nadalenca a Tiana

Uns 150 tianencs van omplir la Sala Albéniz durant l’actuació de Pau Riba i De Mortimers. Després de més de 13 anys mostrant l’espectacle “Jisàs de Netzerit” arreu de Catalunya, per fi l’obra completa ha arribat a Tiana.

IMG_0059

 

Els néts del pallasso Joan Armengol debuten a la Sala Albéniz

Per primer cop, tres Armengols van pujar junts a l’escenari de la Sala Albéniz. En Jan i l’Ernest, néts de Joan Armengol, van acompanyar el seu pare, Lluc Armengol, en el concert nadalenc.  Havien actuat a altres poblacions, però mai ho havien fet a Tiana, ni havien tingut un paper tan llarg. Han tingut una actuació més important perquè “estàvem a casa” diu en Lluc a La Local.

Jugar a casa

Pau Riba i De Mortimers van tenir un públic entregat. La implicació es va fer notar, des de riures i aplaudiments, fins a fer el ball de la sardana amb les mans. Però la cirereta la va posar  la Judith Giménez, que sense pensar-s’ho dues vegades va pujar a l’escenari a ballar un fragment del “Fum, fum, fum”.

IMG_0060

Desprès d’aquesta actuació Pau Riba i De Mortimers seguiran la seva ruta per Catalunya. El 25 seran a La Sala Privat de Mataró, i desprès seguiran cap a les terres lleidetanes, Sabadell i acabaran a Guissona el 29 i 30 de desembre.

 

Recupera l’entrevista “més còmode” que ha fet mai Pau Riba amb el vídeo de La Local