Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tots són guanyadors a la 3ª Duetló Trikids

Aquest dissabte al matí 150 nens i nenes han participat a la tercera edició de l’activitat esportiva Duetló Trikids. Un repte que defuig de la competició i que fa que tothom se senti guanyador.

IMG_1619

Un sol esplèndit ha acompanyat els joves esportistes. Segons les seves edats, els participants pertanyien a 5 grans categories: menuts, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Aquestes categories determinaven, també, el circuit a fer. Els més petits han fet tota l’activitat esportiva dins del recinte poliesportiu i del pati de l’Institut de Tiana. Els més grans han arrencat, també, des de l’Institut i han recorregut la zona de Can Gosch fins a l’encreuament de La Conreria. El punt d’arribada era, de nou, l’Institut.

IMG_1623

L’activitat es dividia en tres parts, dues corrent i una en bicicleta. Tot i les pluges d’ahir, s’ha pogut gaudir d’unes condicions ideals per fer la prova esportiva. Tot un èxit segons els pares dels participants que n’han valorat molt positivament la organització.

Ja fa tres anys que Duet Sports Jordi Marí i Trikids organitzen l’activitat – amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local -.

La directora del centre esportiu de Tiana, Judit Garcia, ha dit a La Local que “esperem que la bona rebuda sigui un punt de partida per fer de Tiana un referent en aquesta modalitat d’esport infantil”. També ha volgut fer una menció especial al grup de voluntaris que ha fet possible la diada.

IMG_1621

Per acabar d’arrodonir el matí, s’ha donat una medalla de participació als esportistes i s’ha fet un sorteig de material esportiu.